Få et vedvarende look med Mikro Pigmentering

Hvad er mikropigmentering?

Permanent makeup – også kaldet mikro pigmentering – er efterhånden blevet et naturligt valg inden for kosmetik.

Når man taler om kosmetik, så udvikler der sig konstant nye og spændende ting, som gavner de mange forbrugere der er i branchen. Det betyder også, at der kommer nye og spændende ting som du kan gøre nytte af. En af disse helt nye metoder kaldes mikropigmentering og er en metode, som kan hjælpe dig med at spare tid om morgenen og fastholde et helt perfekt look over længere tid.

mikro pigmentering

Det fungerer nemlig på en måde lidt som en tatovering og bruges meget ved øjenbryn, hvor man ”tatoverer” en farve ind i huden og på den måde får fyldige og smukke øjenbryn, som holder sin form og farve i lang tid. Det giver et rigtig flot resultat. Da det er mikro pigmentering, så trækker det ikke så dybt, som ved f.eks. en tatovering og det betyder, at efter nogle uger eller måneder, så vil farven også forsvinde igen.

Permanent Makeup i København

Du kan altså frit vælge hvilken stil du gerne vil have og er derfor ikke bundet af noget, fordi det er blevet farvet ind i huden. Det er altså den perfekte løsning mellem at opretholde looket, men samtidig have friheden til at ændre det, når man gerne vil.

Et look der holder i længden

Når det handler om at se flot ud, så kan det godt være svært at opnå det samme look hver dag og det afviger måske fra tid til anden fra normen. Det kan godt være surt, når man gerne vil se så flot ud som overhovedet muligt hver dag.

Med mikro pigmentering hos miomio i københavn får du et mere eller mindre permanent look, som virkelig ser godt ud. Det sparer dig altså både for en masse arbejde om morgenen, men giver dig også et meget bedre resultat, fordi det er det samme hver dag – og med god farve.

Most commonly called permanent cosmetics, other names include dermapigmentation, micropigmentation, and cosmetic tattooing