Rengøring kræver en indsats

Uanset, hvorfor reklamebrancen forsøger at sælge nye midler og sæber, ved at sørge for, at de gør rengøring til den reneste underholdning, så findes der stadig ikke hvide tornadoer der flyver ud af flasken og klarer det hele og får alting til at dufte himmelsk, imens du nyder en kop kaffe og ser lidt fjernsyn. Du må selv gøre det hårde slid med at rengøre og skure, igen og igen, hvis bondehuset ikke skal gå helt til i fnuller, snavs og spindelvæv, men helst fremstå fin og nogenlunde skinnende. støvekosten hopper heller ikke selv ud af skabet og tager en tørn.

Kun få holder af rengøring

Der er ikke fleste danskere, der er særlig voldsome med at rengøring, med få undtagelser, ville de færreste nok allerhelst slippe, hvis de kunne. Der er dog undtagelser og de er vilde med rengøring og vrider en klud eller svinger en møjkost, så snart chancen viser sig. I deres huse er der spejlblanke flader og ikke et spindelvæv i miles omkreds. Langt de færreste folk ville hellere end gerne slippe for nogensinde at vride en klud, hvis det kunne lade sig gøre og det ikke fik den konsekvens, at hjemmet sandede helt til i skidt og møg og skidt. Fritiden er fyldt med aktiviteter og rengøring har ikke altid første prioritet. Klares burde den, men når ingen gider, kan det skidt blive årsag til ballade i de små hjem, når ungerne burde motiveres til at give en hånd søndag eftermiddag og farmand i og for sig hellere vil se fodbold i tv.

Lad andre stå for jeres rengøring

Som famile burde man løfte i flok, så de voksne må stå sammen, hvis børnene skal blive gode til at hjælpe til, uden hverken at skulle trygles, trues eller lokkes. Måske i skulle overveje, at hente hjælp udefra til at klare en del eller hele rengøringen. I en fortravlet familie er det en god håndsrækning at få og alt andet lige også til at afbetale sig fra.