Rengøring kræver en indsats

Uanset, hvorfor reklamebrancen forsøger at sælge nye midler og sæber, ved at love, at de gør rengøring til den reneste leg, så findes der stadig ikke hvide tornadoer der flyver ud af flasken og klarer det hele og får alting til at dufte himmelsk, imens du nyder en cola og ser lidt tv. Du må selv gøre det hårde slid med at skrubbe og skure, igen og igen, hvis huset ikke burde gå helt til i skidt, snavs og spindelvæv, men helst fremstå fin og nogenlunde skinnende. støvsugeren hopper heller ikke selv ud af skabet og tager en tørn.

Kun få holder af rengøring

Der er ikke enormt mange danskere, der er særlig voldsome med at rengøring, med få undtagelser, ville de fleste tiltrækkende allerhelst slippe, hvis de kunne. Der er dog undtagelser og de er vilde med rengøring og vrider en klud eller svinger en skidtkost, så snart chancen viser sig. I deres huse er der spejlblanke flader og ikke et spindelvæv i miles omkreds. Langt de mange mennesker ville hellere end gerne slippe for nogensinde at vride en klud, hvis det kunne lade sig gøre og det ikke fik den konsekvens, at drivhuset sandede helt til i skidt og møg og møj. Fritiden er fyldt med aktiviteter og rengøring har ikke altid første prioritet. Klares burde den, men når ingen gider, kan det nyttigt blive årsag til ballade i de små barndomshjem, når ungerne burde motiveres til at give en hånd lørdag eftermiddag og farmand ærlig talt hellere vil se fodbold i fjernsyn.

Lad andre stå for jeres rengøring

Som famile burde man løfte i flok, så de voksne må stå sammen, hvis børnene burde blive gode til at hjælpe til, uden hverken at skulle trygles, trues eller lokkes. Måske i skulle overveje, at hente hjælp udefra til at klare en del eller hele rengøringen. I en fortravlet familie er det en god håndsrækning at få og dybest set også til at afbetale sig fra.